last day in high school | Alexandra

Alexandra

Annons

last day in high school

Japp, idag var den sista dagen! Är lite ledsamt faktiskt! Även fast jag inte har haft en bra upplevelse så har man även bunnit fast sig med kompisar, lärare och skolan. Hade en hel grupp av människor som jag knappt har hälsat på förut som satt och försökte övertala mig till att stanna, dem erbjöd mig att stanna hos dem och allt… sorry guys, you’re too late.. Sen hade jag en lärare som vill att jag ska ta bilder på svenska berg (?) och skicka bilderna till henne.. haha! Vart lite känslomässigt när jag skulle säga hejdå till mina kompisar 🙁 Och jag sa hejdå till Kelly sist, då båda av oss stod med tårar i ögonen.  Det är ganska komiskt att alla som vi mött tror att vi är släktingar, tydligen så gör vi typ samma ansikts uttryck och gör precis samma saker..haha.. båda älskar att äta..

 

Men nu har jag äntligen packat färdigt, är redo att fixa en spellista till flyget, blir nog en med gamla älskade låtar som man redan kan ! då kan man drömma sig bort istället för att koncentrera sig på låten, blir nog också många glee låtar! Äslkar verkligen deras covers!! 🙂

Senare ikväll blir det att skiva ut flygbiljetten, sen bara äta och vila lite. Är fortfarande inte frisk.. ingen röst ALLAS och helt täppt i näsan 🙁 Men imorgon kommer jag hem!!! 😀

a

 

När jag berätta för Kelly att det var på torsdag jag ska hem (imorn) på snapchat

IMG_6554

 

Efter vi sagt hejdå till varandra i skolan

IMG_6587

haha

 

Tyvärr så räckte det inte med att Kelly, bara för att jag skulle stannat! Men det är tufft nu när precis har blivit super bra vänner! Och när man lämna vännerna i Sverige så visste man att man skulle se dem om ett år, men nu vet man inte hur länge det kan gå innan man ser varandra, säkert flera år!! Men vi har sagt att vi ska hålla kontakten så länge som möjligt! Samma med Sini och mig, hon bor i Finland och får ta färgan över fär 20 kr (!) så vi ska nog se varandra i sommar 🙂

Kommentarer

Leave a Reply

Annons
stats