not even my last night here | Alexandra

Alexandra

Annons

not even my last night here

Känns lite knäppt att inte ens den sista kvällen här pratar familjen med mig.. blir som vanligt flingor eller mikra en pannpizza.. Kan inte längta mera än att komma hem till ett riktigt hem!

 

530540_3876100272607_1504247460_n

Precis så har jag känt mig de senaste månaderna!

 

 

 

IMG_6066

Och såhär ser jag på resan jag har upplevt, I came, I saw, I conquered! Har klarat av allt detta som har hänt och har nu lärt mig massvis av saker på vägen, så jag kommer definitivt inte hem tomhänt! Jag ser det här som den tuffaste stunden i mitt hittills och jag klarade av den! 

 

Godnatt

Kommentarer

Leave a Reply

  1. Alma

    Du är så stark! Har följt din blogg men varit alldeles för dålig på att kommentera tyvärr.. Tycker att du varit superstark som har kämpat så länge, på alla olika sätt och vis, för att hitta ett sätt att stanna kvar som funkar för dig. Sen tycker jag också att du är himla stark som vågar känna efter på riktigt vad du vill, och sen också gör det! Att åka hem var rätt beslut för dig, och därför gör du det – så starkt! Vet inte hur många gånger jag sagt stark nu men men 😉 Jag hoppas i alla fall att du får det superbra nu hemma i Sverige och ett riktigt välkomnande med dina nära och kära! Jag ska åka iväg till usa som utbytesstudent nästa år, och att läsa din blogg tror jag har varit jättebra. För det blir inte alltid som man tror, och det har du visat! Men du har också inspirerat till att kämpa för vad man vill och inte ge upp i första taget, samt ha en positiv attityd till det mesta! Tack för en jättebra blogg och lycka till i Sverige nu! 🙂

Annons
stats